informatie
Rioolzeker biedt onderhoudscontracten aan op het gebied van riool- en afvoerverstoppingen. Deze worden aangeboden via o.a. internet, assurantietussenpersonen en andere geselecteerde aanbieders.

Voor slechts € 42,- per jaar bent u ervan verzekerd dat Rioolzeker uw verstopping snel en kosteloos verhelpt.

Mocht er onverhoopt een verstopping optreden in een van uw afvoerleidingen, dan verzorgt Rioolzeker voor de gehele verdere klachtenafhandeling. Rioolzeker is hiervoor 24 uur per dag bereikbaar.

Heeft u een verstopping, maar nog geen overeenkomst met Rioolzeker? U kunt direct lid worden voor een vast bedrag van € 84,-, Rioolzeker verhelpt uw verstopping en u bent direct ook een heel jaar aansluitend verzekerd bij nieuwe verstoppingen.

** Dit is de prijsopgave voor de voorrijkosten, inzet machines en één uur arbeid. Indien meer dan één uur arbeid nodig is, zal een tarief van € 30,- per halfuur van toepassing zijn. In het weekend of in de avond is er een toeslag van 40% van toepassing.

* Rioolzeker is in eerste instantie uitsluitend werkzaam in de provincie Zuid Holland. Dit zal in de loop van 2014 worden uitgebreid met de provincies Noord Holland, Utrecht, Noord Brabant en Gelderland. *

Algemene voorwaarden.

Line

Contact
Rioolzeker
Postbus 4
2670 AA  Naaldwijk
Telefoon: 0174 - 72 57 80

E-mail: info@rioolzeker.nl
Website: www.rioolzeker.nl

KvK Haaglanden: 27191901
BTW nr.: NL815500312B01

Rioolzeker is onderdeel van A & B Verzekeringen.